آموزش قدم به قدم ووکامرس

یادگیری ووکامرس با رویکردی جـدیـد

تنظیمات پرداخت ووکامرس

فهرست عناوین

درگاه پرداخت در فروشگاه اینترنتی، یکی از مهم‌ترین قسمت‌های آن است. تنظیم صحیح درگاه پرداخت تاثیر به سزایی در رضایتمندی مشتریان شما دارد. در این آموزش در مورد اتصال درگاه پرداخت به ووکامرس صحبت خواهیم کرد. آموزش راه اندازی پرداخت آنلاین در ووکامرس را به صورت کامل توضیح خواهیم داد.

انواع درگاه پرداخت

به دو صورت امکان دریافت درگاه پرداخت وجود دارد.

  1. درگاه پرداخت مستقیم
  2. درگاه پرداخت واسط

درگاه پرداخت مستقیم

درگاه پرداخت مستقیم را شما مستقیم از بانک دریافت می‌کنید. برای دریافت این نوع درگاه پرداخت حتما باید اینماد داشته باشید. اینماد مجوزی است که توسط مرکز توسعه تجارت الکترونیک صادر می‌شود و باید از طریق سایت اینماد اقدام به دریافت آن کنید.

درگاه پرداخت واسط

این نوع درگاه پرداخت نیازی به اینماد ندارد. و شما به سادگی با ثبت نام در این نوع درگاه‌ها می‌توانید به سرعت درگاه پرداخت آنلاین خود را دریافت کنید. به عنوان مثال زرین پال به آدرس zarinpal.com یکی از درگا‌ههای واسط بانکی معتبر در ایران است.

فرق درگاه پرداخت مستقیم و واسط

درگاه پرداخت‌های واسط معمولا درصدی از هر تراکنش شما را به عنوان کارمزد حساب می‌کنند. معمولا این رقم ۱ درصد از هر تراکنش تا سقف ۳ الی ۵ هزارتومان است و همانطور که گفتیم، درگاه‌های واسط بانکی نیازی به اینماد ندارند.

تنظیمات پرداخت ووکامرس

تنظیمات پرداخت در ووکامرس در قسمت ووکامرس >‌پیکربندی > پرداخت‌ها قرار دارد. در این قسمت می‌توانید شیوه‌های مختلف پرداخت را در فروشگاه اینترنتی خود مدیریت کنید.

به صورت پیش فرض سه روش پرداخت در ووکامرس وجود دارد. ما در این آموزش قصد داریم روش پرداخت آنلاین (پر مصرف‌ترین روش در ایران) را آموزش دهیم.

افزونه درگاه پرداخت ووکامرس

همانطور که گفتیم، زرین پال یکی از درگاه‌های واسط بانکی است که به سرعت و بسیار ساده می‌توانیم از آن درگاه پرداخت آنلاین دریافت کنیم. تمام درگاه‌های پرداخت واسط معمولا افزونه منحصر به فردی برای ووکامرس دارند. پس از دریافت افزونه زرین پال و نصب آن بر روی وردپرس، یک روش جدید در روش‌های پرداخت وکامرس افزوده می‌شود:

تمام درگاه‌های واسط بانکی از جمله زرین پال، یک مرچنت کد یا کد API به شما ارائه می‌کنند که آن را باید در تنظیمات مربوط به پرداخت وارد کنید:

به همین سادگی ! پیشنهاد می‌کنم حتما پس از تنظیم درگاه پرداخت آنلاین در ووکامرس، یک بار طی یک سفارش واقعی آن را امتحان کنید.

قسمت بعدی

یکی از بخش‌های بسیار پر کاربرد فروشگاه اینترنتی شما، مدیریت سفارشات است. این بخش تقریبا بیشتر از همه بخش‌های ووکامرس مورد استفاده قرار می‌گیرد. چک کردن سفارش‌های ثبت شده، ویرایش سفارشات، مرجوع کردن سفارش، مرور آیتم‌های سفارش، تعویض اقلام سفارش و تمام موارد مربوط به سفارشات مشتریان در این قسمت قرار دارد. پس بنابر این این قسمت را باید به درستی و کامل بیاموزید.

مطالب این صفحه

جستجو در میان مقالات راهکارنت...
با ما حرف بزنید؛ خوش‌حال می‌شویم

ما آماده پاسخگویی به سوالات شما هستیم.

۰۹۳۸ ۶۵ ۶۰ ۲۰۰

همچنین می‌توانید اطلاعات خود را از طریق فرم زیر برای ما ارسال کنید. در سریع‌ترین زمان با شما تماس خواهیم گرفت.