رایگان چگونه سایت بسازیم؟ آیا امکان ساخت سایت بدون نیاز به برنامه نویسی وجود دارد؟ پیش نیازهای طراحی سایت کدامند؟ ساده‌ ترین روش ساخت سایت چیست؟ این سوالات و موارد این چنینی ممکن است به ذهن بسیاری از کاربرانی که قصد طراحی و ساخت سایت را دارند، برسند. اگر شما نیز از آن دسته افراد به شمار می‌ روید که تصور می‌ کنید ساخت سایت فرآیندی زمان بر و دشوار است، ما قصد داریم به شما ثابت کنیم که سخت در اشتباهید!

شرایط زمانه و همچنین نیازهای جامعه سبب شده‌ اند که در این دوره، کسب و کارها تغییرات گسترده‌ ای را به خود ببینند. در حال حاضر و با گسترش استفاده از گوشی‌ های هوشمند و همچنین شبکه اینترنت بخش زیادی از افراد جامعه ترجیح می‌ دهند که برای خرید یک محصول از خدمات فروشگاه‌ های آنلاین استفاده کرده و به صورت غیر حضوری خرید خود را انجام دهند. دریافت خدمات به صورت آنلاین و همچنین استفاده از موتور جستجوی گوگل جهت آشنایی با محصولات، این شرایط را به وجود آورده که در هر زمان و مکانی به راحتی بتوانید خرید خود را انجام دهید.

اگر به عنوان صاحب یک کسب و کار قصد دارید در بستر گسترده اینترنت فعالیت خود را انجام دهید و به دنبال راه‌ اندازی یک بیزینس پیشرفته هستید، قبل از انجام هر کاری نیاز به ساخت یک سایت زیبا و حرفه‌ ای خواهید داشت. ما قصد داریم در این مطلب آموزش طراحی سایت در مدت زمان کوتاه را به شما شرح دهیم. با ما همراه باشید تا به شما کمک کنیم که چگونه سایت بسازید.

چطور سایت بسازیم؟

در پاسخ به این سوال که چگونه سایت بسازیم، قبل از هر چیزی باید بیان کنیم که برای طراحی و ساخت سایت روش‌ های مختلفی وجود دارند. هر کدام از روش‌ های طراحی سایت دارای مزایا و معایب مخصوص به خود هستند. قبل از اینکه وارد این عرصه شوید، بهتر است ابتدا پاسخ چند سوال را دریافت کنید. اینکه هدف شما از راه‌ اندازی سایت چیست؟ میزان سودآوری سایت فروشگاهی چه مقدار است؟ آیا طراحی سایت و ایجاد یک فروشگاه اینترنتی به درد کسب و کار شما می‌ خورد؟ آیا شناخت کامل نسبت به بازار کسب و کارتان دارید؟اگر پاسخ این سوالات را کاملا دریافت کردید، می‌ توانید گام‌ های نخست را برای راه‌ اندازی سایت بردارید. در واقع یافتن استراتژی و هدف قبل از راه‌ اندازی سایت یکی از مهمترین مسائلی است که باید آن را مشخص کنید. افرادی که قد دارند مراحل ساخت سایت را از صفر شروع می‌ کنند، سه روش پیش روی خود خواهند دید. برای راه‌اندازی و ساخت سایت می‌ توانید از بین روش‌ های زیر یکی را انتخاب کرده و وارد این عرصه شوید.

روش‌ های مختلف ساخت سایت

برای ساخت سایت از روش های زیر می توان استفاده کرد. هر کدام از این روش ها دارای مزایا و معایب مخصوص به خود هستند.

  • ساخت وبلاگ و نصب دامنه بر روی آن
  • استفاده از سایت سازها (سایت‌ هایی وجود دارند که می‌ توانید در آن ها عضویت پیدا کنید و سپس از خدمات موجود استفاده کرده و وب سایت خود را ایجاد نمایید)
  • کمک گرفتن از یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) برای ساخت و راه‌اندازی سایت

روش اول: ساخت سایت از طریق وبلاگ

اگر به دنبال پاسخ این سوال هستید که چگونه سایت بسازیم و قصد دارید از روش نخست استفاده کنید، مراحل زیر را در پیش گیرید.

ابتدا باید یک وبلاگ را انتخاب کنید. پس از ساخت و راه‌ اندازی وبلاگ می‌ توانید فرایند تولید محتوا را در آن شروع کرده و فعالیت خود را در آن انجام دهید. در گام بعدی می‌ توانید روی وبلاگ شخصی خود یک دامنه را نصب کرده و آن را تبدیل به سایت شخصی کنید. این روش دارای معایبی است. بزرگترین ایرادی که می‌ توان به این روش ساخت سایز وارد نمود این است که سایت شما در صورت از دسترس خارج شدن وبلاگ، غیر فعال می‌ شود. در واقع با توجه به اینکه سایت شما عضو ساب و دامنه وبلاگ اصلی است، اگر بنابر هر دلیلی وبلاگ از دسترس خارج شود شما نیز امکان دسترسی به وب سایت خود را نخواهید داشت. ایراد بزرگ دیگر ساخت سایت از طریق وبلاگ، تبلیغات گسترده‌ ای است که در سایت شما نمایش داده می‌ شوند. عملا شما کنترلی بر روی بخش تبلیغات سایت نداشته و اجازه غیر فعال کردن آن ها را نیز نخواهید داشت.

روش دوم: ساخت سایت با سایت سازها

روش دیگری نیز برای ساخت سایت وجود داشته که در آن می‌ توانید از سایت سازها کمک بگیرید. بهتر است راه‌ اندازی سایت را با این شکل بیشتر برای شما شرح دهیم.

مزایا و معایب استفاده از سایت ساز

تصور کنید یک نمایشگاه راه‌ اندازی شده و شما نیز قصد دارید خدمات و محصولات خود را در معرض دید مخاطب و خریدار قرار دهید. شما در این نمایشگاه یک غرفه اجاره خواهید کرد. اکنون می‌ توانید مطابق با سلیقه خود دکوراسیون غرفه را طراحی کرده و بر اساس استراتژی که دارید کالاهای خود را در غرفه بچینید. در ظاهر همه چیز خوب به نظر می‌ رسد. با این حال معایب راه‌ اندازی سایت با استفاده از سایت سازها نیز ممکن است شما را از انجام این کار منصرف کنند. یکی از بزرگترین معایب استفاده از این روش برای طراحی و ساخت سایت، هزینه‌ های زیادی است که در بلند مدت برای نگهداری از آن پرداخت خواهید کرد.

مورد بعدی عدم مالکیت شما به صورت قطعی بر روی سایت است. به مانند روش اول گاهی اوقات ارائه دهنده سایت بنا بر دلایل مختلفی ممکن است فعالیت خود را متوقف کند. در این شرایط شما نیز امکان ارائه خدمات در وب سایت خود را ندارید.

روش سوم: ساخت سایت توسط CMS

اگر به دنبال پاسخ این سوال هستید که چگونه سایت بسازیم، پیشنهاد ما به شما استفاده از این گزینه است. شاید در گام نخست نیاز باشد هزینه‌ های زیادی برای ساخت سایت با استفاده از این روش پرداخت کنید. در عین حال مزایای بی‌ شماری که استفاده از سیستم مدیریت محتوا برای طراحی سایت دارد، سبب شده است بخش زیادی از صاحبان کسب و کارها ترجیح دهند از این بستر استفاده کنند. به واسطه پیشرفت چشمگیری که در حوزه طراحی سایت به وجود آمده است، می‌ توانید با داشتن مقدار کمی اطلاعات و با پرداخت هزینه‌ های کم، سایت خود را از این طریق راه‌ اندازی کنید.

اگر قصد دارید بدون برنامه نویسی وب سایت خود را راه‌ اندازی کنید و به دنبال استفاده از روش سوم هستید، چند مولفه و پیش نیاز را نیز لازم است که در نظر بگیرید. ما به شکل اصولی قصد داریم شما را با سیستم مدیریت محتوای وردپرس و همچنین راه‌ اندازی سایت با استفاده از این روش آشنا کنیم.

آموزش ساخت سایت

اکنون که هدف خود را از طراحی سایت مشخص کرده‌ اید و به خوبی نسبت به روش‌ های طراحی و ساخت سایت آشنایی به دست آورده‌ اید، می‌ توانیم به سراغ گام بعدی برای آموزش ساخت سایت برویم. با مشخص کردن هدف خود از راه‌ اندازی سایت می‌ توانید برای نام برند و اسم سایت تصمیم گیری کنید. قبل از هر چیز استراتژی خود را مشخص کرده و همچنین تعیین کنید که قرار است چه مقدار هزینه برای انجام این کار و راه‌ اندازی کسب و کار خرد بر بستر اینترنت پرداخت نمایید. حال که ذهن شما آمادگی کامل را دارد، زمان آن رسیده که به سراغ آموزش ساخت سایت برویم.

طراحی سایت

یکی از مهمترین گام‌ هایی که برای راه‌ اندازی سایت باید بردارید، طراحی آن است. ساخت سایت و طراحی اصولی آن یکی از مهم‌ ترین مراحل برای راه اندازی کسب‌ و کار اینترنتی به شمار می‌ رود. برای طراحی سایت می‌ توانید از روش‌ های مختلفی کمک بگیرید. به طور کلی می‌ توان از روش‌ های داینامیک یا پویا، استاتیک یا ایستا و همچنین روش فلش برای طراحی سایت کمک گرفت. هر کدام از روش‌ های نام برده دارای دستور ساخت متفاوتی هستند. مزایا و معایب هر کدام نیز آن ها را نسبت به هم متمایز می‌ کند.

اگر به صورت حرفه‌ ای قصد دارید یک سایت را راه‌ اندازی کنید، بهتر است که از یک طراح کمک بگیرید. وب سایت‌ ها نیاز به آپدیت مستمر دارند. افرادی که آشنایی کافی با دنیای کسب و کار آنلاین ندارند، حتما به سراغ یک طراح حرفه‌ ای بروند. یک طراح حرفه‌ ای می‌ تواند بر اساس نوع کسب و کار شما و نیازی که دارید سایت را طراحی کند. در طراحی سایت لازم است نکات مختلفی در نظر گرفته شود. به عنوان مثال امکان استفاده و دسترسی وب سایت در دستگاه‌ های موبایل و تبلت یکی از مهم‌ ترین موارد در این زمینه است. با توجه به اینکه بخش زیادی از جستجوها در فضای اینترنت از طریق گوشی‌ های موبایل و تبلت‌ ها انجام می‌ گیرد، توجه به این امر اهمیت بالایی دارد. ورود به دنیای Web Design نیازمند این است که با قابلیت‌ های منحصر به فرد و پیشرفته آشنایی کامل به دست آورده و به طور کلی تسلط کافی بر روی قوانین طراحی سایت داشته باشید. برای طراحی سایت باید ابعاد مختلفی مانند Landing Page یا طراحی صفحه فرود، طراحی گرافیکی بنرهای سایت، طراحی سایت با سیستم مدیریت محتوا و همچنین کد نویسی را در نظر گرفت.

طراحی سایت با استفاده از سیستم‌ های مدیریت محتوا و همچنین طراحی سایت اختصاصی با کدنویسی پیش روی شما قرار دارند. هر کدام از این روش‌ ها دارای مزایا و معایبی هستند. افرادی که قصد دارند با هزینه کمتر و بدون داشتن تخصص یک سایت را طراحی و راه‌ اندازی کنند، می‌ توانند به سراغ ساخت سایت با سیستم مدیریت محتوا بروند. در عین حال طراحی سایت با کد نویسی و به صورت اختصاصی نیز به شما کمک می‌ کند تا به شکل حرفه‌ ای و با قدرت کامل خدمات خود را در این بستر ارائه دهید.

از کدام روش طراحی سایت استفاده کنیم؟

۳ روش طراحی سایت هر کدام دارای فرآیندهای متفاوت و دستور ساخت خاص هستند.

سایت استاتیک چیست؟

یکی از روش‌ هایی که برای طراحی سایت می‌ توانید انتخاب کنید، سایت استاتیک است. این نوع سایت دارای تعداد صفحاتی مشخص بوده و معمولا تعاملی بین صفحات و کاربران وجود ندارد. سایت استاتیک واکنشی بین فعالیت‌ های بازدید کننده نشان نخواهد داد. برای معرفی شرکت، فعالیت خاص و حتی شخصیت‌ ها می‌ توان از وب سایت‌ های استاتیک کمک گرفت. از جمله ویژگی‌ های سایت استاتیک می‌ توان به سرعت بارگذاری بالا، امنیت قابل قبول و هزینه راه‌ اندازی پایین اشاره نمود. در عین حال امکان بروزرسانی مداوم سایت استاتیک وجود نداشته و شما نمی‌ توانید به صفحات متعددی در آن دسترسی داشته باشید. از دیگر معایب سایت استاتیک می‌ توان به هزینه بالای تغییرات آن اشاره نمود.

سایت داینامیک چیست؟

طراحی داینامیک را می‌ توان یکی دیگر از روش‌ های طراحی سایت عنوان کرد. هنگامی که سیستم مدیریت محتوا یا CMS روی کار آمد، طراحی سایت داینامیک یا پویا پدیدار شد. بر اساس نیاز مشتری می‌ توان برای طراحی سایت داینامیک اقدام نمود. این وب سایت‌ ها به راحتی توسط مدیر سایت قابل تغییر هستند. با استفاده از پنل مدیریت محتوا و بدون داشتن دانش فنی خاص می‌ توان مدیریت سایت داینامیک را بر عهده گرفت. به همین علت امروزه محبوبیت سایت‌ های داینامیک نسبت به سایت‌ های استاتیک افزایش یافته است. این نکته را فراموش نکنید که برای طراحی سایت داینامیک یا پویا نیاز به دانش بالایی دارید. به همین علت یک شرکت طراحی سایت حرفه‌ ای می‌ تواند یک سایت داینامیک را به بهترین شکل طراحی کند. ایجاد صفحات نامحدود، دسترسی به پنل مدیریت محتوا و امکان تغییر آسان در ظاهر، محتوا و ساختار سایت را می‌ توان از جمله ویژگی‌ های سایت داینامیک عنوان کرد. علاوه بر این در پنل مدیریت سایت چند کاربر نیز قادر هستند به صورت همزمان فعالیت کنند.

از جمله معایب سایت داینامیک می‌ توان به طراحی دشوار آن و هزینه بالا برای طراحی در مقایسه با سایت استاتیک اشاره نمود. برای مدیریت محتوا، کاربران و مدیران لازم است آموزش‌ های ابتدایی را دریافت کنند.

طراحی سایت فلش چیست؟

در چند سال اخیر استفاده از این روش طراحی رواج پیدا کرده است. معمولا با استفاده از نرم‌ افزارهای خاص می‌ توان سایت فلش را طراحی کرد. با توجه به جلوه‌ های ظاهری جذاب و زیبای سایت‌ های فلش، توانسته‌ اند مخاطبان زیادی به خود جذب کنند. طراحی این سایت آسان بوده و با توجه به جذابیت صفحات می‌ تواند خود را نسبت به روش‌ های دیگر متمایز کند. از جمله معایب این روش طراحی نیز می‌ توان به سنگین بودن آن ها و همچنین سرعت بارگذاری پایین سایت اشاره نمود. علاوه بر این موتورهای جستجو نمی‌ توانند محتوای این وب سایت را تشخیص بدهند. به همین علت در بحث سئو همواره نقطه ضعف‌ هایی دارد.

آموزش طراحی سایت

در یک دوره آموزش طراحی سایت باید به نکات مختلفی توجه کرد. از روانشناسی بازار گرفته تا نیازی که از راه‌ اندازی سایت دارید و همچنین روش‌ های کسب درآمد را لازم است که در دوره آموزش طراحی سایت فرا بگیرید. طراحی سایت بدون نیاز به برنامه نویسی فرآیندی به مراتب آسان‌ تر نسبت به طراحی سایت اختصاصی و استفاده از کد نویسی خواهد بود.

قبل از هر کاری برای طراحی سایت ابتدا نوع سایت خود را مشخص کنید. این روزها انواع وب سایت‌ های شرکتی، فروشگاهی و تخصصی بر بستر اینترنت خدمات خود را ارائه می‌ دهند. در گام دوم لازم است که نسبت به شناخت مخاطبان خود اقدام نمایید. مشخص کنید که مخاطبان شما کدام دسته از افراد هستند. تعیین امکانات مورد نیاز سایت نیز از جمله موارد مهم در این زمینه است. ویژگی‌ های یک سایت موفق را نیز باید در طراحی آن مد نظر قرار داد. یک سایت باید دارای طراحی واکنش گرا یا ریسپانسیو باشد. بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو و همچنین پشتیبانی سایت در کنار بروزرسانی مداوم آن از جمله مواردی هستند که در طراحی و راه‌ اندازی لازم است مد نظر قرار گیرند.

پیش نیازهای طراحی سایت

برای پاسخ به این سوال که چگونه سایت بسازیم، ابتدا لازم است پیش نیازهای طراحی سایت را به شما آموزش دهیم. توجه داشته باشید که هر نوع سایتی اعم از شرکتی، فروشگاهی و شخصی لازم است که پیش نیازها را رعایت کنند. یک طراح سایت لازم است که تمام این پیش نیازها را در نظر گرفته و با مهارت کامل روند طراحی سایت را آغاز کند.

از مهمترین پیش نیازها، شناخت UI یا بخش گرافیکی وب سایت و همچنین طراحی رابط کاربری یا UX است. تجربه کاربری یا UX می‌ تواند نحوه طراحی وب سایت را نشان دهد. اینکه کاربر چگونه می‌ تواند ثبت نام خود را در سایت انجام داده و برای خرید اینترنتی و ثبت سفارش اقدام نماید، کاملا به UX بستگی دارد.

آشنایی با نرم‌ افزارهای کاربردی نیز قدم بعدی به عنوان پیش نیاز طراحی سایت است. برای اینکه بتوانید گلیم خود را از آب بیرون کشیده و نیاز به استفاده از گرافیست برای بهینه‌ سازی تصاویر نداشته باشید، آشنایی با نرم‌ افزارهای کاربردی اهمیت بالایی دارد. از جمله مهمترین نرم‌ افزارهایی که به عنوان پیش نیاز طراحی سایت لازم است با آن ها آشنایی نسبی به دست آورید، می‌ توان به فتوشاپ و Illustrator اشاره نمود. اخیرا نیز ابزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی نیز روی کار آمده‌ اند که می‌ توانند سرعت کار شما را بهبود دهند.

یادگیری زبان برنامه نویسی یکی دیگر از پیش نیازهای طراحی سایت برای افرادی است که قصد دارند به صورت حرفه‌ ای در این بستر فعالیت کنند. لازم است که با زبان‌ های برنامه نویسی آشنایی به دست آورده تا بتوانید جهت طراحی سایت اختصاصی از کدنویسی کمک گیرید.

در گام آخر باید نسبت به الگوریتم‌ های سئو نیز شناخت کافی به دست آورید. با وجود اینکه بخش زیادی از افراد تصور می‌ کنند که سئو ارتباطی به طراحی سایت ندارد ولی باید به شما بیان کنیم که اگر این طرح تفکر را دارید سخت در اشتباهید. یک طراح سایت باید نکات مهم سئو را فرا گرفته و با الگوریتم‌ های گوگل آشنایی کامل داشته باشد. شناخت نسبی نسبت به الگوریتم‌ های سئو شما را یاری می‌ کند تا بتوانید یک سایت بهینه راه‌ اندازی کنید.

چگونه سایت بسازیم؟ بخش های اصلی راه‌ اندازی سایت

به گام مهمی برای ساخت سایت رسیده ایم. جایی که شما لازم است نسبت به مفاهیم این حوزه آشنایی کامل به دست آورید. شاید به صورت کلی تعریفی از هاست، دامنه و همچنین سیستم‌ های مدیریت محتوا داشته باشید. با این حال لازم است که به صورت تخصصی به بررسی و بیان این موارد پرداخته شود.

دامنه چیست؟

اولین گامی که برای ساخت سایت برمی‌دارید، انتخاب یک نام مناسب برای دامنه است. کاربران برای دسترسی به سایت شما باید آدرس اختصاصی را داشته باشند. در دنیای واقعی و فیزیکی، دیگران برای یافتن فروشگاه، شرکت و حتی منزل شما از آدرس منحصر به فرد استفاده می‌ کنند. وب سایت شما نیز باید دارای یک آدرس منحصر به فرد باشد. دامنه سایت همان آدرس اینترنتی بوده که کاربران را به سمت فروشگاه شما هدایت می‌ کند. آدرس اینترنتی یا دامنه سایت را در نوار بالای مرورگر می‌ توان وارد کرد.

نکات مختلفی در خصوص دامنه وب سایت نیز وجود دارند. علاوه بر اینکه نام دامنه برای راه‌ اندازی سایت اهمیت بالایی دارد، انتخاب پسوند نیز امری مهم است. دامنه‌ ها منحصر به فرد و اختصاصی بوده و لازم است که به صورت سالیانه برای تمدید آن ها هزینه‌ هایی پرداخت کنید. توصیه ما انتخاب یک دامنه ساده و کوتاه است. یک دامنه کوتاه در ذهن مخاطب و مشتری باقی می‌ ماند.

هاست چیست؟

گام بعدی برای پاسخ به این سوال که چگونه سایت بسازیم و خدمات خود را در بستر اینترنت ارائه دهیم، به معرفی هاست اختصاص دارد. در واقع شما برای اینکه کالاهای خود را بتوانید انبار کنید نیاز به یک فضا خواهید داشت. یک مغازه خوب که در آن بتوانید کسب و کار خود را اداره کنید. هاست اینترنتی نیز کاملا به این شکل است. برای ذخیره سازی اطلاعات و محتواهای سایت خود نیاز به یک فضا تحت عنوان هاست دارید. این فضا را می‌ توانید مشابه رم گوشی موبایل یا هارد کامپیوتر در نظر بگیرید. فضایی که در آن تمام محتواها، فایل‌ ها و اجازه ذخیره اطلاعات در اختیار شما قرار می‌ گیرد. برای حفظ فضای ذخیره سازی نیز لازم است که به صورت ماهیانه یا سالانه هزینه‌ هایی پرداخت کنید.

قیمت هاست چقدر است؟

مجموعه‌ های ارائه دهنده هاست مبالغی را برای سخت‌ افزارهای خود مانند روترها، رک ها و سرورها دریافت می‌ کنند. علاوه بر این موارد دیگری نیز مانند فضای اداری و شبکه نیز هستند که باید جهت استفاده از فضای هاست برای آن ها هزینه‌ هایی پرداخت کنید. قیمت هاست با توجه به فاکتورهای مختلفی می‌ تواند متفاوت باشد. پشتیبانی سریع، ارائه بهترین عملکرد سرور و همچنین نظارت کامل بر امنیت سرور از جمله فاکتورهایی به شمار می‌ روند که در قیمت هاست می‌ توانند تاثیرگذار باشند. در کنار این موارد کنترل پنل هاست وردپرس و دوره مصرفی آن نیز در قیمت گذاری این موضوع موثر است.

منظور از منابع هاست چیست؟

علاوه بر اینکه در انتخاب شرکت ارائه دهنده خدمات میزبانی یا هاست لازم است نسبت به کیفیت آگاهی داشته باشید، کسب اطلاع در خصوص میزان منابع نیز حائز اهمیت است. اینکه چگونه برای هاست خود منبع مناسب انتخاب کنید اهمیت بالایی دارد. یکی از مهمترین مواردی که در تعیین میزان منابع هاست به شما کمک می‌ کند، آگاهی از میزان ترافیکی بوده که از سایت شما دریافت خواهد شد. نیازهای وب سایت خود را بررسی کرده و بدانید در یک بازه زمانی ماهیانه یا سالانه تعداد بازدید وب سایت شما چقدر است. اینکه چه ویژگی‌ های امنیتی برای شما اهمیت دارند و همچنین میزان منابع مورد نیاز مانند پهنای باند، حافظه رم و فضای ذخیره سازی در کنار پردازنده برای وب سایت شما چه مقدار است، در انتخاب منابع هاست برای میزبانی از وب سایت شما اهمیت بالایی دارد.

نیاز شما می‌ تواند تاثیرگذاری مستقیمی در انتخاب منابع هاست داشته باشد. هنگام انتخاب پلن با در نظر گرفتن استراتژی خود یک منبع متناسب با وب سایت خود را انتخاب کنید. اگر قصد دارید یک وب سایت با کیفیت بالا راه اندازی کنید و به دنبال بروزرسانی مداوم محتواهای خود هستید، در انتخاب منبع هاست دقت کافی به خرج دهید. وجود منابع کافی سبب می‌ شود که سرعت بارگیری سایت افزایش یافته و تجربه کاربری نیز به شکل قابل توجهی بهبود یابد.

اتصال دامنه به هاست

پس از تهیه دامنه و هاست، باید دامنه خود را به هاست متصل کنید تا زمانی که آدرس سایت شما را کاربر وارد کرد، محتویات سایت شما که در هاست قرار دارد نمایش داده شود. این کار به وسیله DNS دامنه انجام می‌شود. پروسه‌ی بسیار ساده‌ای است که حتما باید انجام دهید تا سایت شما به درستی در دسترس قرار بگیرد.

سیستم مدیریت محتوا (CMS) چیست؟

پس از طراحی وب سایت و راه‌ اندازی آن لازم است که برای نوشتن محتوا و تکمیل صفحات آن از یک سیستم مدیریت محتوا بهره ببرید. اگر به گذشته برگردیم برای مدیریت وب سایت و نوشتن صفحات آن نیاز به یادگیری زبان‌ های برنامه نویسی و استفاده از کدهای HTML داشتید. با این حال امروزه به لطف پیدایش سیستم مدیریت محتوا، بدون دانستن این نکات و همچنین یادگیری برنامه نویسی پیشرفته به راحتی می‌ توانید سایت خود را مدیریت کنید. یک CMS نرم‌ افزار کاربردی بوده که با استفاده از آن می‌ توانید به ساخت محتوای وب سایت و ویرایش آن ها بپردازید. بدیهی ترین عملکرد این سیستم کمک به ایجاد محتوا و ویرایش آن ها در کنار اضافه کردن تصاویر و همچنین انجام بهبود اولیه در وب سایت است. انواع سیستم مدیریت محتوا این روزها می‌ توانند به کار گرفته شوند. از سیستم مدیریت محتوای اشتراکی یا SAAS گرفته تا سیستم مدیریت محتوای Open Source در این بین می‌ توانند مورد استفاده قرار گیرند. استفاده از CMS برای طراحی وب سایت مزایایی مانند صرفه جویی در زمان، پشتیبانی مطمئن و انعطاف پذیری بیشتر دارد.

هنگامی که صحبت از سیستم مدیریت محتوا می‌ شود، نام وردپرس خواهد درخشید.

وردپرس چست؟

بدون تردید محبوب‌ ترین و بهترین سیستم مدیریت محتوا را می‌ توان وردپرس نام برد. وردپرس یک پلتفرم ایده آل بوده که می‌ توان برای مدیریت محتوای حرفه‌ ای از آن کمک گرفت. بخش زیادی از وب سایت‌ ها امروزه بر مبنای وردپرس طراحی می‌ شوند. جالب است بدانید که امروزه بیش از ۴۲ درصد از مدیران وب سایت‌ های جهان ترجیح می‌ دهند که از خدمات مدیریت وردپرس استفاده کنند.

مزایای وردپرس چیست؟

اگر از یک فرد حرفه‌ ای بپرسید که چگونه سایت بسازیم، بدون تردید به شما پیشنهاد می‌ دهد که به سراغ استفاده از وردپرس بروید. رایگان بودن خدمات وردپرس را می‌ توان یکی از مهم‌ ترین مزایای آن عنوان کرد. علاوه بر این سهولت در استفاده از وردپرس را می‌ توان یکی دیگر از مهمترین ویژگی‌ های این سیستم مدیریت محتوا نام برد. برای سئو سایت خود از ابزارهای مختلفی می‌ توانید در وردپرس کمک بگیرید. سازگاری وردپرس با موتورهای جستجو و بهره‌ مندی از قالب‌ ها و طرح‌ های گوناگون را نیز می‌ توان از جمله ویژگی‌ هایی دانست که سبب شده‌ اند بخش زیادی از افراد برای طراحی و ساخت سایت در کنار مدیریت محتوا به سراغ استفاده از آن بروند.

مهمترین مزایای وردپرس را می‌ توان موارد زیر نام برد.

  • رایگان بودن سهولت در استفاده
  • محیط مدیریتی کاربرپسند
  • صرفه‌ جویی در زمان با سرعت بالای راه‌ اندازی و نصب
  • سازگاری بالا با موتورهای جستجو
  • ارائه افزونه‌ های رایگان و متعدد
  • امکان ایجاد سایت‌ های مختلف با پلاگین‌ های رایگان
  • قالب‌ های سفارشی سازی شده و همچنین پولی
  • امکان نصب بر روی سیستم خانگی

ساخت وب سایت رایگان

چگونه یک سایت رایگان بسازیم؟ این سوال نیز ممکن است به ذهن برخی از افراد برای راه‌ اندازی یک سایت برسد. ساخت سایت رایگان در گوگل امکان‌ پذیر است. برای ساخت سایت در گوگل باید یک اکانت گوگل داشته باشید. با این حال ساخت سایت رایگان در گوگل نیز علاوه بر مزایایی که دارد می‌ تواند معایبی نیز داشته باشد. از جمله معایب ساخت سایت رایگان در گوگل می‌ توان به عدم امکان ساخت سایت فروشگاهی اشاره نمود. دارا بودن فونت‌ های محدود و همچنین عدم امکان ثبت نام کاربران در سایت راه‌ اندازی شده به همراه عدم امکان آپلود فایل را می‌ توان بزرگترین معایب ساخت وب سایت رایگان عنوان کرد.

سخن پایانی

ما در این مطلب تلاش کردیم پاسخ این سوال شما که چگونه سایت بسازیم را بیان کنیم. بدون داشتن تخصص کافی می‌ توان برای ساخت سایت اقدام نمود. در عین حال اگر قصد دارید به صورت حرفه‌ ای فعالیت خود را در این بستر انجام دهید، توصیه می‌ کنیم به سراغ کارشناسان و طراحان این حوزه بروید. ساخت سایت دارای مراحلی بوده که لازم است با شناخت بازار و انتخاب یک استراتژی درست برای آن اقدام نمایید.