مدیریت کاربران در وردپرس چگونه انجام میشود؟ در این قسمت از آموزش وردپرس میخواهیم امکان مدیریت کاربران در وردپرس را باهم بررسی کنیم. ممکن است شما بخواهید در سایت خود امکان ثبت نام کاربر داشته باشید. یا اینکه بخواهید در سمت مدیریت سایت خود نقشهای مدیریتی تعریف کنید که مثلا یک مدیر فقط به عنوان نویسنده امکاناتی را در اختیار داشته باشد و فقط بتواند محتوا اضافه کند.
به صورت کلی مدیریت کاربران در وردپرس، در قسمت کاربران در پنل مدیریت قرار دارد.
مدیریت کاربران وردپرس
پس از ورود به مدیریت وردپرس، با کمک قسمت کاربران > همه کاربران میتوانید تمام کاربران سایت خود را مشاهده کنید. همچنین با هاور ماوس روی هر کاربر میتوانید آن را مدیریت کنید.

افزودن کاربر جدید
برای افزودن کاربر جدید در سایت خود با استفاده از قسمت کاربران > افزودن میتوانید اقدام کنید. توجه کنید که در این صفحه باید فیلدهای لازم را حتما پر کنید.

نقشهای کاربری وردپرس چیست؟
- مشترک (Subscriber): کاربر مشترک تنها میتواند وبسایت شما را مشاهده کند. پروفایل کاربری خود را ویرایش کند.
- مشارکت کننده (Contributor): کاربر مشارکت کننده میتواند وبسایت شما را مشاهده کند، تمامی پست های خود را ویرایش و یا حذف کند. این نقش کاربری بسیار محدود است. کاربر مشارکت کننده نمیتواند پست یا پرونده رسانه ای (عکس و فیلم و ..) در وبسایت منتشر کند.
- نویسنده (Author): این نقش کاربری میتواند پست منتشر کند. پرونده رسانه ای منتشر کند. و فقط میتواند پست های مربوط به خودش را ویرایش یا حذف کند.
- ویرایشگر (Editor): این نقش کاربری تمامی دسترسی های مربوط به ویرایش پست ها و برگه ها را دارا میباشد. میتواند پست ها یا برگه های مربوط به خود و دیگران را ویرایش یا حذف کند. دیدگاههای سایت را مدیریت کند. دسته بندی ها را مدیریت کند.
- مدیر کل (Administrator): این نقشی است که وقتی در وبلیکس وبسایت خود را میسازید به شما اختصاص داده میشود. مدیر کل بالا ترین سطح دسترسی در وردپرس است. به تمای قسمت های وبسایت دسترسی دارد. تنظیمات وبسایت را میتواند مدیریت کنید. پوسته ها، افزونه ها و …
فعال کردن امکان عضویت در وردپرس
به صورت پیش فرض در وردپرس امکان عضوگیری سایت غیر فعال است. برای فعال کردن عضو گیری در وردپرس باید به قسمت تنظیمات > عمومی در مدیریت مراجعه کنید. و مطابق تصویر زیر عضوگیری را در سایت خود فعال کنید.
همچنین میتوانید مشخص کنید که کاربران جدید که در سایت شما عضو میشوند چه نقشی داشته باشند.
توجه: زمانی که عضو گیری در سایت را فعال میکنید توجه داشته باشید که حتما باید برگههای ورود، عضویت، فراموشی رمز ورود را آماده کنید. برای این کار در آینده نزدیک یک آموزش قرار خواهم داد.